tisdag 23 november 2010

usch....

Igår så vart de inge umgås med Pernilla hon hade tandvärk så för henne vart de tandläkaren. Så jag åkte och fixade lite saker sen var de bara att åka och lämna Wilma hos farmor och farfar för 17.00 var de träning och de var så skönt men så j.... jobbigt.
Känns idag kan jag säga, massor med träningsvärk i låren. Hehe.


Idag så vart de först till bussgods och skicka lite saker sen till babyproffsen och kolla på grind till dörrhållet eftersom att de är så stort så blir de lite dyrare med grind där och inte lika lätt att få tag på en men hittade en någorlunda bra lösning. :D
Efter de så åkte vi hem och käka lite sen var de bara att åka ner på stan eftersom att vi skulle till BVC på vägning och mätning, hade inte hänt så mycket sen sist men hon har ju vart sjuk och då åt hon jätte dåligt.

Nu sitter vi och väntar på min stakars älskling som sitter i dom förbaskade bilköerna från stockholm och vi vet inte hur lång tid de kommer ta innan han kommer ifrån dom.
Maten är färdig ivf så han slipper svälta när han kommer hem.

Här kommer en bild på Wilma när hon går med sin gå vagn och hon kan själv så underbart duktig.
Sen har hon fått en till tand och så är de en som är påväg som de bara syns en spets på, så snart har hon 4 små tänder min dotter. :D


2 kommentarer: